Учні на Житомирщині отруїлися засобом для чищення кераміки: прокуратура відкрила справу

Учні на Житомирщині отруїлися засобом для чищення кераміки: прокуратура відкрила справу
Зазначається, що 11 школярів госпіталізували до обласного медзакладу, де їм надали невідкладну допомогу.

Прокуратура Житомирської області відкрила кримінальну справу щодо отруєння 11 школярів побутовою хімією в селі Дівички. Виробництво кваліфіковано як неналежне виконання обов'язків з охорони життя і здоров'я дітей. Про це повідомляє пресслужба офісу генпрокурора.

За інформацією слідства, один з учнів загальноосвітньої школи приніс до школи хімічну речовину, яку використовують для чищення каналізаційних труб та дав її скуштувати іншим школярам. Через цей випадок 11 дітей з отруєнням та опіками слизової були госпіталізовані до медзакладу, де їм надано невідкладну допомогу. На даний момент самопочуття потерпілих задовільне, двоє з них виписані додому.

За попередніми відомостями, сім’я школяра, який приніс хімзасіб до школи, виховує ще двох неповнолітніх дітей та перебуває на обліку у соціальній службі місцевої громади у зв'язку з неналежним виконанням батьківських обов'язків, - йдеться в повідомленні. 

Зазначимо, що досудове розслідування проводить Головне управління Нацполіції в Житомирській області.

Нагадаємо, раніше в Україні заборонили продавати лікарські препарати дітям, яким не виповнилося 14 років.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
У Житомирі чоловік знайшов у ковбасі щурячі лапи та хвіст (відео 18+) У Житомирі чоловік знайшов у ковбасі щурячі лапи та хвіст (відео 18+)
Мешканець Житомира разом із другом купили в одному із місцевих магазинів ковбасу - розрізавши "м'ясний" виріб чоловіки виявили щурячий хвіст та лапи.
На Чернігівщині внаслідок отруєння грибами померли 7-місячний хлопчик та 5-річна дівчинка На Чернігівщині внаслідок отруєння грибами померли 7-місячний хлопчик та 5-річна дівчинка
У реанімації Чернігівської дитячої обласної лікарні 2 травня помер 7-місячний хлопчик, який отруївся грибами-строчками, які виділяють токсини. Напередодні, 30 квітня від такого ж діагнозу померла його 5-річна сестра.
"Роздягайся до трусів": у Луцьку вчителька змусила дітей роздягнутись до білизни "Роздягайся до трусів": у Луцьку вчителька змусила дітей роздягнутись до білизни
У луцькій школі №15 учні поскаржились на знущання з боку своєї вчительки, яка змусила їх роздягнутись догола у кабінеті перед усіма учнями класу. Вона нібито шукала у дітей вейп.
Loading...
Load next