У Львові в приватному будинку сім'я отруїлася чадним газом (відео)

У Львові в приватному будинку сім'я отруїлася чадним газом (відео)
Потерпілих було негайно госпіталізовано у різні лікарні Львова. Усі потерпілі у різному ступені важкості після отруєння.

Вночі суботи, 27 листопада, у приватному будинку на вул. Городоцькій, чадним газом отруїлися двоє дорослих та мала дитина. Про це вранці, після інциденту, повідомив департамент з питань цивільного захисту ЛОДА, інформує ZAXID.NET.

Інцидент трапився в особняку, який обладнаний двохфункційним газовим котлом, близько 00:50. Двоє дорослих та 6-річна дитина отруїлися чадним газом. Потерпілих було негайно госпіталізовано у різні лікарні Львова. Усі потерпілі у різному ступені важкості після отруєння.

Працівники аварійної бригади «Львівгазу» тимчасово припинили подачу газу в будинок.

Причину отруєння встановлюють.

Нагадаємо, раніше "ПравдаТУТ News" підготувала статтю про прості та важливі правила, аби вберегтися від трагедії отруєння чадним газом.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Отруєння чадним газом: у Львові за рік померло 5 людей (відео) Отруєння чадним газом: у Львові за рік померло 5 людей (відео)
Випадковість чи неуважність та безтурботність людей? Щороку лише у Львові кількість випадків отруєнь чадним газом вимірюється десятками. І хоча техніка та методи щораз осучаснюють, а фахівці невпинно застерігають про небезпеку, статистика постраждалих залишає бажати кращого.
У Львові молода пара отруїлася чадним газом (відео) У Львові молода пара отруїлася чадним газом (відео)
У Львові молода пара отруїлася чадним газом, постраждалих наразі доставили до обласної лікарні. Зараз фахівці встановлюють причини цієї події.
У Самборі двоє осіб отруїлися у квартирі У Самборі двоє осіб отруїлися у квартирі
Вони у станах важкого та середнього ступеня важкості. Їх госпіталізували.
Loading...
Load next