"Маніяк із Зугреса" виявився російським найманцем в "ДНР"

"Маніяк із Зугреса" виявився російським найманцем в "ДНР"
Чоловік відрубував людям голови, його підозрюють щонайменше у шести жорстоких вбивствах.

В "ДНР" розповіли подробиці справи про серійного вбивцю, якого місцеві вже прозвали "маніяк із Зугреса". Його підозрюють щонайменше у шести жорстоких убивствах. Про це повідомляє Depo Донбас.

Відомо, що вбивця 2014 року записався до лав російських найманців і подався у "казаки". Вочевидь, його не влаштувала можливість стріляти в противника, тому "раніше не судимий 46-річний чоловік" почав вбивати мирних жителів "без корисливих мотивів".

Першими жертвами стали місцеві мешканки, яких він чатував на під'їздах та інших затишних місцях. Таким чином фігурант вирішив перевірити свою реакцію на опір переляканих жінок", - повідомили в "правоохоронці" "ДНР".

Варто зазначити, що при цьому в повсякденному житті чоловік ніяк не звертав на себе увагу: законів не порушував, з сусідами був привітним.

Знайти його вдалося лише завдяки двом жертвам, яким вдалося втекти від убивці.

Жінці, яка робила вечірню пробіжку, допомогла машина, що проїжджала повз, злякала нападника, і він після вчиненого опору відпустив постраждалу. Пенсіонер, на якого душогуб напав, зміг умовити вбивцю не вчиняти злочини, запропонувавши йому всі наявні гроші - 300 рублів і пообіцявши віддати також найближчу пенсію у розмірі 6 тисяч, — йдеться у повідомленні.

За словами останньої жертви, нападник кидав у нього ножі та казав: "я мушу тебе убити... мені треба убити тебе і все".

За скоєння серії особливо тяжких злочинів зловмиснику загрожує максимальне покарання у вигляді довічного ув'язнення або страти, - заявили в "ДНР".

Нагадаємо, що у вересні 2021 року жителі окупованого Зугреса у соцмережах повідомляли, що нібито в місті було знайдено кілька відрубаних голів.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Били протягом 3 годин та змусили вирити собі могилу: на Волині чоловіка закопали заживо (відео) Били протягом 3 годин та змусили вирити собі могилу: на Волині чоловіка закопали заживо (відео)
Потерпілому вдалося вибратися з «могили» та звернутися за допомогою до поліцейських. Наразі чоловік в реанімації, за його життя борються медики.
Розчарувався в ідеях "русского міра": СБУ затримала бойовика, що втік з "ЛНР" Розчарувався в ідеях "русского міра": СБУ затримала бойовика, що втік з "ЛНР"
Чоловік повернувся, бо втомився від війни і хотів побачити дружину із дітьми.
Суд відсторонив від посад керівництво АРМА через підозру у корупції Суд відсторонив від посад керівництво АРМА через підозру у корупції
До того ж, керівництво АРМА відправлено під домашній арешт.
Loading...
Load next