В зоні бойових дій загинув 35-річний боєць зі Львівщини

В зоні бойових дій загинув 35-річний боєць зі Львівщини
Руслан Ниров родом із села Семенівка, що недалеко від Пустомитів.

У неділю, 5 грудня, у зоні бойових дій на Донбасі загинув 35-річний боєць з Львівщини Руслан Ниров. Про це повідомляє ZAXID.NET з посиланням на коментар голови Пустомитівської громади Олега Серняка.

Олег Серняк розповів, що загиблий Руслан Ниров був родом із села Семенівка, що за 6 км від Пустомитів. Проходив службу у 128-й окремій гірсько-штурмовій Закарпатській бригаді, - йдеться в повідомленні.

Станом на зараз відомо, що тіло загиблого учасника АТО планують привезти додому у середу, 8 грудня.

У Руслана Нирова залишилася вагітна дружина, мама та дві сестри.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
У Харкові помер український військовий, який дістав поранення на Донбасі (фото) У Харкові помер український військовий, який дістав поранення на Донбасі (фото)
Внаслідок обстрілів, які відбулись 15 липня, з боку російських бойовиків було поранено двох українських військовослужбовців. Серед них був і Олександр, який отримав 80% опіків тіла.
Сотні отримали поранення: війна на Донбасі та російська агресія забрала життя 240 дітей Сотні отримали поранення: війна на Донбасі та російська агресія забрала життя 240 дітей
Внаслідок російської агресії на сході України під час бойових дій загинули 240 дітей, ще 56 зникли безвісти, а сотні зазнали поранень.
На Донбасі у результаті обстрілу бойовиків загинув 50-річний чоловік На Донбасі у результаті обстрілу бойовиків загинув 50-річний чоловік
Співчуваємо сім'ї загиблого.
Loading...
Load next