Наркотики на будь-який смак: у Києві викрили онлайн-наркомагазин (фото, відео)

Наркотики на будь-який смак: у Києві викрили онлайн-наркомагазин (фото, відео)
Дилери розповсюджували серед наркозалежних мешканців Києва заборонені речовини, рекламуючи їх у своєму Інтернет-магазині. Серед пропонованого – кокаїн, метадон, LSD, екстазі.

Організував збут тяжких наркотиків та психотропів 41-річний житель столиці. Для втілення своїх задумів він створив на платформі одного з Інтернет-месенджерів наркомагазин. Про це повідомляє Департамент боротьби з наркозлочинністю Нацполіції України.

Серед пропонованого асортименту:

  • кокаїн;
  • метадон;
  • екстазі;
  • ЛСД.

Товар збував безпосередньо під час особистих зустрічей або через «закладки». Для розширення свого «бізнесу» він залучив до протиправної діяльності 31-річного киянина, якому постачав гуртові партії «товару». Від такої діяльності чоловік отримував понад 100 тисяч гривень прибутку щомісяця.

Фото: Нацполіція

Правоохоронці провели низку обшуків за місцем проживання фігурантів, в результаті чого було вилучено:

  • 250 г кокаїну;
  • 150 г метадону;
  • понад 250 пігулок екстазі;
  • марки ЛСД,
  • канабіс;
  • кошти в іноземній валюті та матеріали для фасування.
Фото: Нацполіція

Вартість вилученого за цінами «чорного» ринку становить близько 1,5 мільйона гривень. 

Діяльність Інтернет-крамниці заблоковано. Все вилучене скеровано для проведення експертних досліджень. 

Слідчі повідомили 41-річному фігуранту про підозру за ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їхніх аналогів у особливо великих розмірах). Суд вже обрав йому запобіжний захід у вигляді безальтернативного тримання під вартою. 

За вчинене фігурантам загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна. 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
У Херсоні затримали чоловіка, який хотів перевезти наркотики в окупований Крим У Херсоні затримали чоловіка, який хотів перевезти наркотики в окупований Крим
Кримчанин планував перевозити з Херсону до тимчасово окупованого Криму психотропні речовини, щоб використовувати їх для виготовлення метамфетаміну.
Психотропи через Інтернет та "закладки": у Запоріжжі судитимуть наркоторговців (фото) Психотропи через Інтернет та "закладки": у Запоріжжі судитимуть наркоторговців (фото)
В "асортименті" Інтернет-крамниць був канабіс, амфетамін та екстазі.
На Вінниччині затримали наркоторговця, якого вистежували кілька місяців (відео) На Вінниччині затримали наркоторговця, якого вистежували кілька місяців (відео)
Чоловікові загрожує до 10 років позбавлення волі.
Loading...
Load next