На центральному ринку Харкова відбулася стрілянина (фото, відео)

На центральному ринку Харкова відбулася стрілянина (фото, відео)
За попередньою інформацією, постраждали двоє чоловіків, одного госпіталізували до лікарні.

15 грудня на Центральному ринку у Харкові відбулася стрілянина. Як повідомили очевидці у соцмережах, між двома чоловіками стався конфлікт. В результаті один дістав пістолет і вистрілив у іншого. Перехожі затримали поліції, який стріляв до приїзду. Про це пише "KHARKIV Today".

Щойно на ринку двоє зчепилися у сварці. Якоїсь миті один дістав пістолет і почав шмалювати в натовпі. Другий учасник конфлікту поранений. Натовп затримав стрільця до приїзду копів, - розповіли очевидці.

У відділі комунікації Головного управління Нацполіції у Харківській області інформацію про стрілянину уточнюють.

Як повідомив KHARKIV Today директор Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, постріл був із травматичної зброї. Внаслідок цього постраждали двоє чоловіків, одного з них госпіталізували до лікарні.

Травматична зброя. Всі, на щастя, цілі, здорові. Один залишився на місці, другий поїхав до лікарні. У одного щодо гомілки травматична куля пройшла, йому нічого не треба, забій гомілки. У другого потрапила в нагрудний мобільний телефон. Другий — забій обличчя та грудної клітки, - сказав Забашта.

УВАГА! Відео містить ненормативну лексику (18+).

Віра Коновал - pravdatutnews.com 

Читайте також
Нова смертельна ДТП у Харкові: деталі моторошної аварії (фото, відео) Нова смертельна ДТП у Харкові: деталі моторошної аварії (фото, відео)
Внаслідок ДТП водій таксі та двоє його пасажирів, у тому числі малолітня дитина, загинули на місці.
Погоня зі стріляниною: у Києві поліція затримала п'яного водія-"мажора" (відео) Погоня зі стріляниною: у Києві поліція затримала п'яного водія-"мажора" (відео)
Затриманий водій виявився п'яним - у його крові "Драгер" виявив 2,5 проміле вмісту алкоголю. Також з'ясувалося, що раніше "мажора" вже притягували до кримінальної відповідальності за статтею 129 ККУ - погроза вбивством.
Loading...
Load next