Наркотиків на 5 мільйонів гривень: прокуратура Києва викрила успішний наркобізнес (фото)

Наркотиків на 5 мільйонів гривень: прокуратура Києва викрила успішний наркобізнес (фото)
Серед наркотиків, які продавали, канабіс та амфетамін.

Святошинська окружна прокуратура Києва викрила діяльність злочинної групи, учасники якої виготовляли та продавали психотропні та наркотичні речовини в особливо великих розмірах. Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на Київську міську прокуратуру.

Фото: Київська міська прокуратура

Згідно із матеріалами досудового розслідування, група осіб налагодила наркобізнес у місті Ірпінь та займалася виготовленням психотропних та наркотичних речовин, які збували на території міста Києва та Київської області.

Встановлено, що діяльність наркобізнесу організував 36-річний мешканець області, залучивши до незаконної діяльності свого брата та чотирьох знайомих, між якими було розподілено ролі лаборанта, бухгалтера та збувачів, - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці провели обшуки за адресами мешкання членів угрупування та у місцях зберігання психотропних та наркотичних речовин, у ході яких вилучили:

  • 10 кг канабісу;
  • 7 кг амфетаміну;
  • значну суму грошових коштів у різній валюті;
  • лабораторне обладнання.
Фото: Київська міська прокуратура

Вартість вилучених наркотичних засобів та психотропних речовин, за попередніми оцінками, становить понад 5 мільйонів гривень.

За результатом проведених обшуків у порядку ст. 208 КПК України затримано організатора та чотирьох спільників, вирішується питання щодо повідомлення їм про підозру та обрання запобіжних заходів.

Також встановлюють інших осіб, які можуть бути причетними до злочинної діяльності.

Нагадаємо, у Києві викрили онлайн-наркомагазин

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Сімейний бізнес: в Одесі правоохоронці викрили наркодіяльність подружжя (відео) Сімейний бізнес: в Одесі правоохоронці викрили наркодіяльність подружжя (відео)
Щомісячний дохід пари від продажу наркотиків — близько 300 тисяч гривень.
У Херсоні затримали чоловіка, який хотів перевезти наркотики в окупований Крим У Херсоні затримали чоловіка, який хотів перевезти наркотики в окупований Крим
Кримчанин планував перевозити з Херсону до тимчасово окупованого Криму психотропні речовини, щоб використовувати їх для виготовлення метамфетаміну.
У Києві поліція викрила нарколабораторію та затримала драгдилера (відео) У Києві поліція викрила нарколабораторію та затримала драгдилера (відео)
Чоловіку загрожує ув’язнення на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.
Loading...
Load next