СБУ затримала агента російських спецслужб, який спланував низку терактів в Одесі (відео)

СБУ затримала агента російських спецслужб, який спланував низку терактів в Одесі (відео)
Зловмисника затримали «на гарячому», коли він вербував виконавця для майбутніх злочинів.

Правоохоронці викрили та затримали агента російської військової розвідки. Про це повідомляє Служба безпеки України.

Затриманий агент повинен був розхитувати суспільно-політичну ситуацію в Одеській області шляхом диверсій та терактів. Його затримали, коли він вербував виконавця для майбутнього теракту: підпалу військової техніки.

Агентом виявився іноземець, який періодично приїжджав в Україну за завданням російських спецслужб. Його кураторами були представники російської військової розвідки, які діють з території невизнаної Придністровської молдавської республіки, - встановили в СБУ.

Російські спецслужби хотіли провести інформаційно-психологічні спецоперації в контексті нібито «наявності на території Одеського регіону проросійського підпілля та антиукраїнських настроїв населення.

Слідчі СБУ повідомили агенту про підозру за спробу терористичного акту. Фігуранту обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Тривають слідчі дії для притягнення до відповідальності всіх осіб, причетних до протиправної діяльності.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
В Одесі чоловік погрожував підірвати гранату під час шкільного уроку (відео) В Одесі чоловік погрожував підірвати гранату під час шкільного уроку (відео)
Правоохоронці роззброїли чоловіка, граната виявилася навчальною. Наразі з'ясовуються всі обставини й причини інциденту.
Корупційна схема у лікарні: в Одесі СБУ викрила лікарів, які вимагали гроші за безкоштовні операції Корупційна схема у лікарні: в Одесі СБУ викрила лікарів, які вимагали гроші за безкоштовні операції
В одній із одеських лікарень затримали при одержанні хабаря в 11 тисяч доларів завідувача відділення кардіохірургії комунальної лікарні, який вимагав у пацієнтів гроші за безкоштовну операцію.
Ботоферма та інтернет-агітатори: СБУ викрила зловмисників, які намагались дестабілізувати ситуацію в Одесі (фото) Ботоферма та інтернет-агітатори: СБУ викрила зловмисників, які намагались дестабілізувати ситуацію в Одесі (фото)
Оперативники Служби безпеки України припинила діяльність мережі інтернет-агітаторів та "ботоферми" в Одесі, яка поширювала фейкову інформацію серед населення та пропагувала сепаратизм.
Loading...
Load next