Поблизу аеропорту столиці Сомалі стався вибух: є загиблі

Поблизу аеропорту столиці Сомалі стався вибух: є загиблі
Кількість жертв поки не відома.

У столиці Сомалі — Могадішу близько 12:30 за київським стався вибух в районі міжнародного аеропорту, є загиблі та поранені, точна кількість наразі невідома повідомляє AP.

Національне інформаційне агентство Сомалі повідомляє про "невстановлену кількість жертв".

Засновник служби швидкої допомоги Aamin Абдулкадір Адан написав, що він “глибоко засмучений через загибель людей та травмованих” у Могадішо.

МЗС України та Посольство України в Республіці Кенія поки не дали коментар про перебування українців  в аеропорту під час вибуху.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Викрадення, розбій та наркотики: поліція затримала злочинну банду на Закарпатті (відео) Викрадення, розбій та наркотики: поліція затримала злочинну банду на Закарпатті (відео)
В Україні поліція викрила злочинну організацію, яка тривалий час діяла на Закарпатті. Під час 23 обшуків у зловмисників вилучили понад 50 одиниць вогнепальної зброї і цілий арсенал холодної зброї.
Іран переслідував та катував родичів загиблих у авіакатастрофі МАУ під Тегераном Іран переслідував та катував родичів загиблих у авіакатастрофі МАУ під Тегераном
Правозахисники звинувачують владу Ірану в переслідуванні родичів жертв збитого літака МАУ, який здійснював політ 8 січня 2020 року у небі поблизу Тегерана.
Український літак не зміг здійснити посадку в Тель-Авіві, через атаку Сектора Гази на Ізраїль (відео) Український літак не зміг здійснити посадку в Тель-Авіві, через атаку Сектора Гази на Ізраїль (відео)
Літак української авіакомпанії МАУ не зміг здійснити посадку у аеропорту Тель-Авіва імені Бен Гуріона, внаслідок обстрілу зі сторони Сектора Гази.
Loading...
Load next