У найбільшому місті Сомалі прогримів вибух: є жертви

У найбільшому місті Сомалі прогримів вибух: є жертви
Сталося це у Могадішо неподалік президентського палацу: поранено речника прем'єра

Речник уряду Сомалі був поранений в результаті вибуху в столиці, який, як підозрюється, став терористом-смертником. Повідомляє Al Jazeera.

Фотограф на місці вибуху в неділю повідомив, що бачив частини тіла, які лежали на землі біля будинку Мохамеда Ібрагіма Моалімуу, якого терміново доставили до лікарні.

Державне Національне інформаційне агентство Сомалі повідомило, що вибух на перехресті дороги в Могадішо стався від терориста-смертника.

Смертник націлився на представника уряду, який зараз лікується в лікарні через поранення від вибуху, - сказав агентству Reuters речник поліції Абдіфатах Аден.

Насра Башир Алі, спеціальний кореспондент державних ЗМІ в офісі прем'єр-міністра, де базується Моалімуу, повідомив у Twitter, що він не отримав небезпечних для життя поранень у результаті нападу, який стався на нього, коли він проїжджав у своїй машині.

У репортажі з Могадішо кореспондент Аль-Джазіри Джамае Нур сказав, що це не перший раз, коли Моаліму, колишній журналіст, став мішенню замаху.

Згідно з заявою національного інформаційного агентства, на Моалімуу напав чоловік із поясом смертника. Зловмисник підірвав ремінь біля Моалімуу, коли виходив зі своєї резиденції, – сказав Нур.

МЗС України та посольство України у Сомалі поки не повідомили про українців, які могли б постраждати від вибуху. 

Доповнюється...

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
У столиці Сомалі стався вибух У столиці Сомалі стався вибух
5 людей загинуло, є поранені.
Найстрашніша аварія сучасності: 35 річниця Чорнобильської катастрофи Найстрашніша аварія сучасності: 35 річниця Чорнобильської катастрофи
В ніч на 26 квітня 1986 року на четвертому енергоблоці Чорнобильської атомної електростанції сталася найбільша техногенно-екологічна катастрофа ХХ століття.
Loading...
Load next