Росія завершила військові навчання біля кордону з Україною

Росія завершила військові навчання біля кордону з Україною
Військовослужбовці направляються в пункти постійної дислокації.

У Росії завершилися навчання Західного військового округу (ЗВО), розташованого біля кордону України.

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на російський "Інтерфакс".

Усі завдання, що стоять перед військами в рамках перевірки боєготовності, виконані в повному обсязі. У нас продовжуються планові заходи бойової підготовки на полігонах. Попереду цілий комплекс заходів, включаючи двосторонні тактичні навчання із залученням авіації та систем ППО, - повідомив генерал-полковник Олександр Журавльов.

За даними штабу округу, підрозділи бригад зв'язку, передові загони інженерних підрозділів, а також радіаційного, хімічного та біологічного захисту (РХБЗ) прибувають до пунктів постійної дислокації.

Авіація, яка задіяна в ході перевірки, також повернулася на аеродроми базування, - сказали в пресслужбі.

Там додали, що після повернення організовано обслуговування озброєння та військової техніки — поповнюються необхідні запаси паливно-мастильних матеріалів, ракет та боєприпасів, витрачених під час тактичних навчань.

За даними "Інтерфаксу", йдеться про перевірку бойової готовності, яка стартувала 25 січня. Для цього залучили понад 1 000 військових Першої танкової армії та близько 100 одиниць військової техніки.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Двоє громадян Росії незаконно припливли в Україну, щоб відпочити в Одесі (відео) Двоє громадян Росії незаконно припливли в Україну, щоб відпочити в Одесі (відео)
Двоє росіян незаконно перепливли річку Ворсклу, щоб потрапити в Україну. Українські прикордонники затримали громадян Російської Федерації, які пояснили свій вчинок тим, що хотіли відпочити в Одесі.
"Викликає особливі побоювання": танкова армія РФ залишає полігон під Воронежем і перекидає додаткову техніку до кордону з Україною "Викликає особливі побоювання": танкова армія РФ залишає полігон під Воронежем і перекидає додаткову техніку до кордону з Україною
Агентство Bloomberg із посиланням на джерела писало, що нова агресія РФ проти України може розпочатися 15 лютого.
Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму
Російська Федерація розпочала повернення своїх військ з Криму, військові справді почали роз'їжджатись на свої місця постійної дислокації. Напередодні міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив про закінчення навчань російських військових.
Loading...
Load next