"Иди ты нах#й со своей правдой": у Дніпрі напали на знімальну групу журналіста Михайла Ткача (відео)

"Иди ты нах#й со своей правдой": у Дніпрі напали на знімальну групу журналіста Михайла Ткача (відео)
За даними УП, це були представники охорони.

У Дніпрі невідомі здійснили напад на знімальну групу керівника департаменту журналістських розслідувань Української правди Михайла Ткача, повідомляє УП.

Годину тому біля віп-терміналу аеропорту міста Дніпро на нашу знімальну групу скоїла напад озброєна охорона. Погрожуючи ножем, у оператора забрали телефон і вимагали пароль від телефону, щоб видалити відео, — розповів Ткач на своїй сторінці у Facebook.

 

Журналісти зазначили, що близько 15:00 до відеооператора видання Ярослава Бондаренка підійшли невідомі та вимагали видалити відео. Коли той відмовився, один із чоловіків почав погрожувати ножем і змусив оператора назвати пароль від телефону та видалив усі зняті відео. Інший чоловік почав заламувати руки водієві Української правди.

У виданні зазначили, що чоловіки не представилися — за даними журналістів, це були представники охорони.

Поліція, що була на місці події, була бездіяльною, — підкреслили в УП.

В Українській правді не повідомили, на яку тему був сюжет, над яким працював Ткач.

 

Нагадаємо, раніше Ткач прокоментував розслідування ДТП з Трухіним.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com
 

Читайте також
Напад на журналістів у Дніпрі: УП отримала відео з бодікамери поліцейського (відео) Напад на журналістів у Дніпрі: УП отримала відео з бодікамери поліцейського (відео)
За даними УП, це відео є у офіційного слідства. 
Встановили всіх осіб, причетних до нападу на журналістів у Дніпрі – глава МВС Встановили всіх осіб, причетних до нападу на журналістів у Дніпрі – глава МВС
Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Людмила Денісова засудила напад на журналістів видання “Українська правда”, який стався 13 січня у Дніпрі.
Loading...
Load next