"Гатять сильно, назріває гуманітарна криза": російські окупанти обстрілюють Щастя та Врубівку (фото)

"Гатять сильно, назріває гуманітарна криза": російські окупанти обстрілюють Щастя та Врубівку (фото)
За словами голови обласної державної адміністрації (ОДА), люди без комунікацій та ховаються у бомбосховищах.

Селище Врубівка і місто Щастя (Луганська область) перебувають під обстрілами з боку військ РФ, пошкоджено інфраструктуру, доступу до відновлення поки що немає.

Про це голова обласної державної адміністрації (ОДА) Сергій Гайдай повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Врубівка і Щастя під вогнем. Люди без комунікацій. Врубівка без електрики й газу. Люди перебувають у бомбосховищах. Пошкоджено житлові будинки. Пошкоджено газопровід — 200 споживачів без газопостачання. Доступу до відновлення поки що немає. Обстріли не вщухають. Щастя без води, тепла та світла, — написав Гайдай.

Він також повідомив, що російські окупанти здійснили чотири прямі потрапляння у водозабір і в районі РЕМ. У зв'язку з цим робітники Луганського енергетичного об'єднання залишили свої робочі місця. 

Розбитий колектор тепломережі в районі КПП ТЕС. Теплозабезпечення припинено. Перебито лінію 110 кВ. Організовано ремонт електропостачання. Інформація доповнюватиметься, — поінформував голова ОДА. 

 

Своєю чергою пресслужба Луганського енергетичного об'єднання у Facebook повідомила, що станом на 12:00 пошкоджено чотири лінії електропостачання ПЛ-110 КВ унаслідок інтенсивних обстрілів. 

Повністю знеструмлені м. Щастя, с.Передільське, с. Старий Айдар, с. Кряківка, с. Трьохізбенка, смт Райгородка. Схема видачі потужності ЛуТЕС зазнала великих пошкоджень, видається потужність тільки по одній лінії 120 кВ. Значно знижена надійність електропостачання північної частини Луганської області! Для відновлювальних робіт немає безпечного доступу, — зазначено в повідомленні. 

 

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що військова комендатура забирає чоловіків з вулиць Луганська.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Самі це визнали: російські окупанти позбавили Донецьк транспорту (відео) Самі це визнали: російські окупанти позбавили Донецьк транспорту (відео)
В окупованому Донецьку місцеві жителі скаржаться на непрацюючий вечорами громадський транспорт, адже там транспорт припиняє курсувати вже після 21 години.
На Донбасі поранили 3 бійців ЗСУ: один із них у важкому стані На Донбасі поранили 3 бійців ЗСУ: один із них у важкому стані
Поранених транспортували до лікувального закладу. Стан здоров'я одного бійця – тяжкий, інших – задовільний.
На Луганщині бойовики обстріляли співробітників СБУ (фото) На Луганщині бойовики обстріляли співробітників СБУ (фото)
Бойовики обстріляли оперативно-слідчу групу СБУ на Луганщині, вони використовували заборонені міномети. Усі члени оперативно-слідчої групи СБУ залишилися в живих.
Loading...
Load next