З Білорусі випустили 4 балістичні ракети в південно-західному напрямку України (відео)

З Білорусі випустили 4 балістичні ракети в південно-західному напрямку України (відео)

З Білорусі випустили 4 балістичні ракети в південно-західному напрямку України про це повідомив Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний.

З Білорусі випустили 4 балістичні ракети в південно-західному напрямку України, –  Валерій Залужний. 

Значну частину польоту здійснюють некеровано по балістичній траєкторії, на яку впливає лише аерогідродинамічний опір.

Міжконтинентальні ракети і ракети середньої дальності часто оснащують ядерними боєголовками.

Коротка довідка:

  • Балістична ракета – різновид ракетної зброї великої дальності. Значну частину польоту здійснює некеровано по балістичній траєкторії на яку впливає лише аерогідродинамічний опір.
  • За галуззю застосування їх поділяють на стратегічні і тактичні.
  • Приблизний поділ ракет за дальністю польоту: малої дальності (500 — 1000 км), середньої (1000 — 5500 км) та Міжконтинентальна дальністю в (понад 5500 км).
  • Балістичні ракети можуть запускатися з різноманітних пускових установок: стаціонарних – шахтних або відкритих, мобільних – на базі колісного або гусеничного шасі, літаків, кораблів і підводних човнів.
  • Міжконтинентальні ракети і ракети середньої дальності часто оснащують ядерними боєголовками.
  • Час підльоту – менш ніж пів години за міжконтинентальної дальності і велика швидкість головної частини, що сильно ускладнює їх перехоплення навіть сучасною системою ПРО.  

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Російські військові влаштували провокацію на кордоні, аби втягнути у війну Збройні сили Білорусі Російські військові влаштували провокацію на кордоні, аби втягнути у війну Збройні сили Білорусі
Російські військові влаштували провокацію на кордоні України та Білорусі. Російські літаки вилетіли з аеродрому в Білорусі, зайшли на територію України, розвернулись над українськими населеними пунктами, після чого нанесли вогонь по населеному пункту Копані в Білорусі.
НАТО та США вважають, що Білорусь незабаром вступить у війну з Україною НАТО та США вважають, що Білорусь незабаром вступить у війну з Україною
Остаточне рішення залишається за путіним.
Волинська ОВА підтвердила, що ракету по нафтобазі випустили з території Білорусі (відео) Волинська ОВА підтвердила, що ракету по нафтобазі випустили з території Білорусі (відео)
Увечері 27 березня росіяни випустили ракету по нафтобазі на околиці Луцька. Запуск відбувся з території Білорусі.
Loading...
Load next