Житловий будинок в районі Жулян потрапив під удар (фото, відео)

Житловий будинок в районі Жулян потрапив під удар (фото, відео)
У Києві майже продірявило будинок.

Про удар у житловий дім на Солом’янці у Києві. 

Сьогодні  до ДСНС надійшла інформація, що по проспекту Лобоновського 6 А сталося попадання снаряду в багатоповерховий житловий будинок (17-18 поверх). 

Попередньо жертв та постраждалих немає. 

Проводиться евакуація. Від ДСНС залучено 12 осіб та 3 од. техніки.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
На Київщині трапився масштабний вибух на цукровому заводі: деталі інциденту (фото) На Київщині трапився масштабний вибух на цукровому заводі: деталі інциденту (фото)
Серед постраждалих 5 людей, 2 з яких госпіталізували до столичної лікарні. Інших постраждалих доставили до Білоцерківської міської лікарні № 2.
Під Києвом автобус із хасидами потрапив у ДТП: є загиблий (фото) Під Києвом автобус із хасидами потрапив у ДТП: є загиблий (фото)
У селі Чупира Київської області у дорожньо-транспортній пригоді загинув громадянин Ізраїлю. Інші пасажири тілесних ушкоджень не отримали.
На трасі біля Києва перекинулась маршрутка: є постраждалі (відео) На трасі біля Києва перекинулась маршрутка: є постраждалі (відео)
На місце події прибули медики, поліцейські та рятувальники. Зокрема, саме це місце аварії є дуже небезпечним, серйозні ДТП відбуваються там щотижня.
Loading...
Load next