Порівняли з трагедією 9/11: ракета потрапила в багатоповерхівку: ОНОВЛЕНО (відео)

Порівняли з трагедією 9/11: ракета потрапила в багатоповерхівку: ОНОВЛЕНО (відео)

У Києві російська армія обстріляла аеропорт"Жуляни". Снаряд влучив у житловий будинок.

Про це повідомляє Kyiv Live, передає "ПравдаТУТ News".

В результаті обстрілу зруйновано квартири в багатоповерхівці.

У житловий будинок на вул. Лобановського, 6а влучила ракета. Аварійно-рятувальні служби слідують туди, — сказано в повідомленні.

За попередніми даними, жертв та постраждалих внаслідок удару по столичній багатоповерхівці за адресою проспект Лобановського – немає. Проводиться евакуація.

Рятувальники кажуть, що існує загроза руйнування будинку.

Місцеві мешканці вражені. Кажуть, їх врятувало лише те, що вони були між несучими стінами, інакше наслідки могли бути фатальними.

Дякувати богу, що ми були між несучими стінами, тільки це нас врятувало. На місці дитячої кімнати залишилась просто дірка, — жителька квартири на 21 поверсі, у яку потрапив снаряд.

Водночас МВС України порівняло цей обстріл із терористичним актом 9/11 в Нью-Йорку.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Гордон повідомив про «обстріл» його офісу, поліція відкрила провадження через пошкоджене вікно (відео) Гордон повідомив про «обстріл» його офісу, поліція відкрила провадження через пошкоджене вікно (відео)
Дмитро Гордон пов’язав подію зі своєю професійною діяльністю.
Намагався втекти з України: поліція затримала керівника державної зернової корпорації (фото) Намагався втекти з України: поліція затримала керівника державної зернової корпорації (фото)
Затриманий Андрій Власенко "успішно" налагодив злочинну схему розтрати майна корпорації, збитки від реалізації якого сягають більш ніж 57 мільйонів доларів.
Loading...
Load next