В Києві затримали понад 100 диверсантів

В Києві затримали понад 100 диверсантів
Усі підрозділі дії у столиці ретельно відстежують.

Голова Київської військової адміністрації Микола Жирнов повідомив, що в Києві продовжують діяти диверсійні групи. За його словами, у столиці затримали вже понад 100 осіб, яких підозрюють у диверсійних діях.

Про це він заявив в інтерв'ю для РБК-Україна, передає ПравдаТУТ News.

На території області та міста діють диверсійно-розвідувальні сили противника. Але силами оборони їх затримують і знешкоджують. Станом на зараз затримано 105 осіб, підозрюваних у диверсійних діях. Всіх підозрілих осіб ми відстежуємо і відразу вживаємо відповідних заходів, — запевнив голова Київської ОВА.

Нагадаємо, від вчора у Києві триває комендантська година. Вчора про її запровадження сповістив мер Києва Віталій Кличко.

Комендантська година діятиме до 7 ранку 17 березня.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Loading...
Load next