Під Києвом українські військові підбили гелікоптер окупантів

Під Києвом українські військові підбили гелікоптер окупантів

У Київській області в Бучанському районі українські військові підбили гелікоптер російських окупантів. Повідомляє УНН із посиланням на Київську обласну військову адміністрацію.

В 11:45 було виявлено два ворожі гелікоптери, які увійшли в зону ураження українських військ. В результаті роботи наших ППО Сухопутних військ один гелікоптер ворога було пошкоджено. Загарбники були вимушені повернути, їх бойова задача зірвана, — ідеться у повідомленні.

Українська ППО знищила над Дніпропетровщиною два літаки російських окупантів.

Нагадаємо, що ворожий артобстріл Мерефи на Харківщині: 21 загиблий, 25 поранених.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Хмельниччина та Львівщина: сили ППО збили ворожі ракети Хмельниччина та Львівщина: сили ППО збили ворожі ракети
Під час повітряної тривоги усі області України окрім Херсонської та Криму були змушені ховатись в укриття.
Повітряні сили України посили систему ППО на північному напрямку (фото) Повітряні сили України посили систему ППО на північному напрямку (фото)
Підрозділи радіотехнічних та зенітних ракетних військ суттєво посилили систему радіолокаційної розвідки та зенітного ракетного прикриття у Чернігівській області.
Підозрюваного у вбивстві військовослужбовця знайшли мертвим на Миколаївщині Підозрюваного у вбивстві військовослужбовця знайшли мертвим на Миколаївщині
На Миколаївщині поблизу Очакова знайшли тіло військовослужбовця, якого підозрюють у вбивстві іншого військового, якого застрелили зранку 23 квітня.
Loading...
Load next