В Україні оголосили першу підозру російському військовому за зґвалтування

В Україні оголосили першу підозру російському військовому за зґвалтування
Слідство триває, військовослужбовця оголошено в розшук.

На Київщині п’яний окупант вліз до будинку на Київщині, де проживала родина з дитиною. Рашист застрелив чоловіка, а жінку неодноразово зґвалтував. Дитині і жінці окупант погрожував зброєю. Його особу встановили і оголосили про підозру.

Про це пише ПравдаТУТ News з посиланням на Генпрокурорку Ірину Венедіктову.

Венедіктова повідомила, що до Офісу Генпрокурора доходить оперативна інформація про статеві злочини російських військових на окупованих територіях та у «гарячих точках». Так, прокурори Київщини встановили військовослужбовця РФ, який вбив беззбройного чоловіка та неодноразово ґвалтував його дружину.

В одному із сіл Броварського району цей нелюд вдерся до приватного будинку та застрелив господаря. Після цього п‘яний окупант разом зі своїм співслужбовцем неодноразово ґвалтував дружину вбитого мирного мешканця, при цьому погрожуючи їй насильством та зброєю. Навіть погрожував її малолітній дитині, яка була разом з потерпілою, - повідомляє Венедіктова.

Військовослужбовцю рф повідомлено про підозру у порушенні законів та звичаїв війни. Його оголошено в розшук та до суду подано клопотання про затримання.

Знайдемо кожного негідника і змусимо відповідати по всій суворості закону!

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Дружини російських окупантів закликають своїх чоловіків ґвалтувати українських жінок (відео) Дружини російських окупантів закликають своїх чоловіків ґвалтувати українських жінок (відео)
Жінка сама запропонувала це загарбнику, єдиним її проханням було "аби їй він цього не розповідав".
Ґвалтують неповнолітніх та їдять собак: звірства рашистів на війні в Україні (відео) Ґвалтують неповнолітніх та їдять собак: звірства рашистів на війні в Україні (відео)
За усі злочини російські окупанти відповідатимуть або перед Міжнародним судом, або в нашій землі.
Loading...
Load next