Під Києвом знищили опорний пункт російських окупантів - Кузик

Під Києвом знищили опорний пункт російських окупантів - Кузик

Під Києвом знищили опорний пункт російських окупантів, ліквідовано 40 загарбників, інші втекли в ліс. Про це повідомив очільник територіальної оборони Києва Петро Кузик під час телемарафону.

Дійсно, деякі успіхи є навколо Києва. Ворог відтиснутий подалі.

По лівому березі вчора в районі Баришівки був успішний наступ на населені пункти, наприклад, Лук'янівка. Його повністю звільнили. Це був такий опорник окупантів. Там була велика кількість, декілька сотень солдатів.

Танки та техніка. Техніку спалено, підбиті танки, навіть деяку техніку взяли як трофейну. На жаль, знищено тільки сорок, що підтверджено, окупантів, решті вдалося повтікати, частина у ліси сховалася. Їх зараз шукають наші військові та намагаються знищити там, де знайдуть, - сказав Кузик.

Нагадаємо, що на Харківському напрямку збито ворожий винищувач Су-34 та безпілотник.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Місяць російсько-української війни: оперативна інформація від Генштабу (відео) Місяць російсько-української війни: оперативна інформація від Генштабу (відео)
Противник продовжує втрачати живу силу та техніку на всіх напрямках. Триває тотальний спротив українського народу.
На Півдні України ЗСУ знищили два російські Су-30, - Командування ПС ЗСУ На Півдні України ЗСУ знищили два російські Су-30, - Командування ПС ЗСУ
16 березня на Півдні України зенітні ракетні війська збили російські винищувачі Су-30см, які намагалися атакувати селище на Одещині.
Loading...
Load next