Військові РФ завдали ракетного удару по аеродрому в Старокостянтинові на Хмельниччині

Військові РФ завдали ракетного удару по аеродрому в Старокостянтинові на Хмельниччині
Сьогодні, 29 березня, російський агресор вкотре завдав удару по аеродрому в Старокостянтинові, що на Хмельниччині. Знищено запаси паливно-мастильних матеріалів.

Нас посипають ракетами ще з першого дня війни, однак сьогодні атака була серйозна та завдала відчутних збитків. Обійшлося без людських жертв. Але ворог повністю знищив усі наявні в нас запаси паливно-мастильних матеріалів, що ми з великими потугами зібрали в якості стратегічного запасу, - написав Микола Мельничук.

Міський голова Старокостянтинова просить усіх, хто може допомогти у придбанні паливно-мастильних матеріалів, звернутися у міську раду або до нього особисто. Про це на своєму Facebook написав Старокостянтинівський міський голова Микола Мельничук.

Заздалегідь вдячний за сприяння у вирішенні цього вкрай важливого для безпеки всієї нашої громади питання!, — зазначив Мельничук.

У головному управління ДСНС у Хмельницькій області ситуацію з ліквідацією пожежі, яка виникла на Старокостянтинському аеродромі після ракетного удару, не коментують. За словами начальника сектору зв'язків із ЗМІ та роботи з громадськістю головного управління ДСНС у Хмельницькій області Олександра Гулька, він не уповноважений розповідати про роботу пожежників та надзвичайників з гасіння пожежі на Старокостянтиніському аеродромі.

Нагадаємо, що удар по будівлі ОДА у Миколаєві: рятувальники дістали з-під завалів тіла трьох загиблих, 22 особи постраждали.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Волинська ОВА підтвердила, що ракету по нафтобазі випустили з території Білорусі (відео) Волинська ОВА підтвердила, що ракету по нафтобазі випустили з території Білорусі (відео)
Увечері 27 березня росіяни випустили ракету по нафтобазі на околиці Луцька. Запуск відбувся з території Білорусі.
Неспокійна ніч: над Одесою ППО збили ракети окупантів Неспокійна ніч: над Одесою ППО збили ракети окупантів
У деяких районах міста пожежа.
Loading...
Load next