Український снайпер зупинив колону ворожої техніки та взяв у полон російського офіцера

Український снайпер зупинив колону ворожої техніки та взяв у полон російського офіцера
Окупантів, які потрапили у засідку, знищили.

Військовослужбовці десантно-штурмових військ ЗС України демонструють нові приклади мужності та героїзму, проявлені під час широкомасштабної збройної агресії РФ. Так, український снайпер захопив в полон офіцера окупаційних військ рф та зупинив колону ворожої техніки.

Про це повідомляє командування десантно-штурмових військ ЗСУ, передає ПравдаТУТ News.

Так, снайпер розвідувального підрозділу 79 окрема десантно-штурмова бригада Миколаїв ДШВ ЗС України під час виконання бойового завдання в районі одного з населених пунктів Миколаївської області, проявив вправні навички у володінні штатною зброєю.

Зокрема, під час руху ворожої колони він влучним пострілом зупинив першу броньовану машину “Рись” 34-ї окремої мотострілецької бригади (гірської) ЗС російської федерації.

До речі, в черговий раз розвіяний міф щодо “велико и магучей расейской боевой технике”!!! - наголошують у повідомленні.

Зазначено, що зупинка передової автівки викликала затор для руху всієї колони, яка зупинилась. Цим одразу скористались воїни десантно-штурмового підрозділу, які з гранатометів та кулеметів почали розстрілювати окупантів, що потрапили у засідку.

Зазнавши втрат, противник зупинив наступ та змушений був відійти. Також, у цьому бою, снайпер захопив в полон офіцера окупаційних військ російської федерації.

Нагадаємо, на київському напрямку нацгвардійці знищили зброю та кілька десятків техніки окупантів.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Окупанти обстріляли українських військових під Горлівкою: є поранені (відео) Окупанти обстріляли українських військових під Горлівкою: є поранені (відео)
Поблизу Горлівки увечері 17 квітня та вночі на 18 квітня російські війська використовували гранатомети та стрілецьку зброю проти ЗСУ.
ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії
Командувач Об'єднаних сил ЗС України Сергій Наєв повідомив, що щотижня українські військові проходять тренування і навчання. Зокрема такі навчання зараз відбуваються на полігонах Херсонщини.
Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР» Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР»
До того ж, український військовослужбовець придбав, носив і зберігав за місцем проживання вогнепальну зброю та бойові припаси без дозволу.
Loading...
Load next