"Хтось поїде додому в чорному целофановому мішечку": на Миколаївщині одеські морпіхи зірвали плани орків

"Хтось поїде додому в чорному целофановому мішечку": на Миколаївщині одеські морпіхи зірвали плани орків

На Миколаївщині військові окремого батальйону одеської бригади морської піхоти зруйнували плани росіян щодо захоплення українських земель.

Про це повідомляє Державна служба спеціального зв’язку та захисту інформації України.

Комусь із них пощастило, дехто залишився живим і потрапив у полон, а хтось поїде додому в чорному целофановому мішечку. На фото — трофеї та документи, які морпіхи виявили у ворога, — йдеться у повідомленні.

Своєю чергою управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Одеській області закликає мешканців регіону не відвідувати пляжі, оскільки вони все ще залишаються замінованими.

Про це 17 квітня повідомила пресслужба управління ДСНС.

До уваги одеситів і мешканців Одеської області. Сьогодні в декотрих Telegram-каналах з'явилася новина про те, що нібито сьогодні ДСНС буде розпочинати частково розміновувати одеські пляжі, — вказано у повідомленні.

Рятувальники наголошують, що ця інформація не відповідає дійсності та є фейковою. Жодних таких заяв представники ГУ ДСНС в Одеській області не робили.

Вкотре наголошуємо: у жодному випадку не пересувайтеся по території узбережжя та пляжами Одеси й області. Відвідувати пляжі й надалі категорично заборонено — вони заміновані, — додали в ДСНС.

Нагадаємо, раніше над Одесою ППО збили ракети окупантів.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі поранили 3 бійців ЗСУ: один із них у важкому стані На Донбасі поранили 3 бійців ЗСУ: один із них у важкому стані
Поранених транспортували до лікувального закладу. Стан здоров'я одного бійця – тяжкий, інших – задовільний.
Loading...
Load next