Вибухи у Львові: зміна руху громадського транспорту (оновлено)

Вибухи у Львові: зміна руху громадського транспорту (оновлено)
Є загиблі і поранені, серед них дитина.

Удари по цивільній інфраструктурі, - нгаписав Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк відреагував на ракетні удари по Львову.

Міський голова Львова, Андрій Садовий написав:

5 прицільних ракетних ударів по Львову. Відповідні служби вже виїхали на місце. Детальнішу інформацію з‘ясовуємо

Ситуація на львівському залізничному вокзалі контрольована, пасажирів було розміщено у безпечних укриттях. Висадку та посадку на поїзди поновлено після закінчення сигналу тривоги. Поїзди, які ще доїжджають до Львова, було затримано на в'їзді до міста до відбою тривоги, наразі рух поновлено. Повідомляє Укрзалізниця.

Тимчасові зміни в русі громадського транспорту Львова. Маршрут 47а на Рясне поїде через Брюховичі. Маршрут 10, 16, 32 закорочено до перехрестя Городоцька - Кульпарківська. Маршрут 51 через вулицю Антоновича і Героїв Упа. Зупинено маршрути 6а, 11, 17 і тролейбусний маршрут 32.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Вибухи у Львові: п'ять днів у області не було сирен повітряної тривоги (відео) ОНОВЛЕНО Вибухи у Львові: п'ять днів у області не було сирен повітряної тривоги (відео) ОНОВЛЕНО
Сьогодні вночі в зоні повітряної тривоги перебували 19 областей України.
Автокрадії у справі: на Львівщині затримали порушників (відео) Автокрадії у справі: на Львівщині затримали порушників (відео)
Поліцейські у Яворівському районі затримали трьох підозрюваних у крадіжці колес та інших деталей з легковика.
Loading...
Load next