Представники ОПЗЖ щонайменше 50 разів співпрацювали з російськими окупантами, - Комітет виборців України

Представники ОПЗЖ щонайменше 50 разів співпрацювали з російськими окупантами, - Комітет виборців України

Голова Комітету виборців Олексій Кошель в етері Радіо НВ заявив, що за час війни представники політичної партії "Опозиційна платформа - За життя", діяльність якої призупинена в Україні, щонайменше 50 разів співпрацювали з російськими окупантами.

Я поверхнево рахував, побачив понад 50 випадків, коли активісти, члени, депутати партії ОПЗЖ співпрацювали з окупантом – з так званими тимчасовими адміністраціями, в інших формах. Саме представники цієї політичної сили, – зауважив голова КВУ.

Також за його словами, не потрібно забувати, що в Україні є цілий політичний "букет", зокрема партія Шарія та Комуністична партія, яка де-факто збереглася – вона має свідоцтво про реєстрацію і юридично працює.

Нагадаємо, що ранкове зведення Генштабу ЗСУ: втрати росіян 21200 осіб.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Помер поранений напередодні боєць. На Донбасі зберігається «тиша» – штаб ООС Помер поранений напередодні боєць. На Донбасі зберігається «тиша» – штаб ООС
За минулу та з початку поточної доби порушень режиму припинення вогню на Донбасі не зафіксовано.
На Донбасі двоє військових підірвалися на міні На Донбасі двоє військових підірвалися на міні
Завдяки зусиллям наших воїнів рубежі українських підрозділів залишилися незмінними.
З боку збройних формувань РФ зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню, є загиблий - ООС З боку збройних формувань РФ зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню, є загиблий - ООС
Військовослужбовці Об’єднаних сил контролюють ситуацію та продовжують виконувати завдання з відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації.
Loading...
Load next