"Щоразу ці покидьки діють як звичайні терористи": рф завдала ракетного удару по Одесі (фото)

"Щоразу ці покидьки діють як звичайні терористи": рф завдала ракетного удару по Одесі (фото)

У понеділок, 2 травня, російські військові завдали чергового ракетного удару по Одещині. Внаслідок злочинних дій рашистів пошкоджено одну з релігійних споруд.

Про це повідомили в ОК "Південь", йдеться в Telegram "Одеса. Офіційно". Як повідомив голова Одеської ОВА Максим Марченко, внаслідок удару є загиблі та поранені.

Ми цього так не залишимо. Щоразу ці покидьки діють як звичайні терористи, а з терористами у нас розмова одна. Ми будемо їх знищувати, доки жодного живого окупанта не залишиться на українській землі! – наголосив він.

Заголовок

Новина доповнюється...

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Самі це визнали: російські окупанти позбавили Донецьк транспорту (відео) Самі це визнали: російські окупанти позбавили Донецьк транспорту (відео)
В окупованому Донецьку місцеві жителі скаржаться на непрацюючий вечорами громадський транспорт, адже там транспорт припиняє курсувати вже після 21 години.
На Луганщині бойовики обстріляли співробітників СБУ (фото) На Луганщині бойовики обстріляли співробітників СБУ (фото)
Бойовики обстріляли оперативно-слідчу групу СБУ на Луганщині, вони використовували заборонені міномети. Усі члени оперативно-слідчої групи СБУ залишилися в живих.
Російські війська обстріляли два селища на Донбасі: поранено цивільного Російські війська обстріляли два селища на Донбасі: поранено цивільного
Російсько-окупаційні війська продовжують ігнорувати домовленості, досягнуті 22 липня 2020 року у рамках Тристоронньої контактної групи.
Loading...
Load next