Найпопулярніші цілі: за минулу добу українські військові знищили щонайменше 14 ворожих безпілотників

Найпопулярніші цілі: за минулу добу українські військові знищили щонайменше 14 ворожих безпілотників

Упродовж минулої доби українські захисники збили 14 БПЛА російських загарбників. Про це повідомило Командування Повітряних Сил ЗСУ.

6 травня протиповітряною обороною Повітряних Сил та Сухопутних військ Збройних Сил України відмінусовано як мінімум 14 безпілотників "Орлан-10"! Полювання триває!, - йдеться у повідомленні.

Своєю чергою у Генштабі Збройних сил повідомили про ситуацію на фронті станом на ранок 73-ї доби масштабної війни РФ проти України.

У районі населених пунктів Циркуни та Руські Тишки (Харківщина – ред.) окупантами здійснено підрив трьох автомобільних мостів з метою уповільнення контрнаступальних дій підрозділів сил оборони... У населеному пункті Івано-Кепине (Миколаївщина – ред.) підрозділами сил оборони було знищено склад з боєприпасами та до 20 одиниць військової техніки противника, – розповіли у Генштабі.

Повідомляється, що в Маріуполі Донецької області війська РФ продовжують блокування українських оборонців в районі «Азовсталі», здійснювалися штурмові дії задля взяття під контроль території заводу.

У Генштабі ЗСУ зазначають, що російська армія не припиняє наступальних дій у Східній операційній зоні з метою встановлення повного контролю над територією Донецької і Луганської областей та утримання сухопутного коридору між зазначеними територіями та окупованим Кримом.

Нагадаємо, раніше СБУ взяла в полон 11 російських снайперів.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Loading...
Load next