В Ізюмі під завалами п'ятиповерхового будинку знайшли тіла 44 цивільних, — Синєгубов

В Ізюмі під завалами п'ятиповерхового будинку знайшли тіла 44 цивільних, — Синєгубов

У тимчасово захопленому місті Ізюм Харківської області у завалах п’ятиповерхового будинку знайшли тіла 44 загиблих цивільних.

Про це голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Телеграмі.

У тимчасово окупованому Ізюмі з-під завалів п’ятиповерхового будинку, який окупанти знищили ще в першій декаді березня, знайшли тіла 44 загиблих цивільних, - написав Синєгубов.

Голова Харківської ОВА заявив, що це черговий жахливий воєнний злочин російських військових проти мирного населення. Українська влада фіксує злочини і за кожен з них “вони заплатять”.

Своєю чергою у Миколаївському районі області 9 травня обстріли з боку військових РФ спричинили три пожежі. Загалом за добу рятувальники області загасили шість пожеж, вилучили 64 вибухонебезпечні боєприпаси.

Про це повідомила пресслужба надзвичайників.

Після обстрілів росіян виникли дві пожежі у селі Шевченкове Миколаївського району.

На території приватного будинку загорівся гараж з автомобілем та господарча споруда. Рятувальники виявили тіло чоловіка 1942 року народження, який загинув внаслідок обстрілу. Пожежу на площі 70 квадратних метрів гасив черговий караул 16 Державної пожежно-рятувальної частини (ДПРЧ).

У селі Шевченкове горіло зерносховище елеватору. Рятувальники 16 ДПРЧ ліквідували займання на площі 20 квадратних метрів.

В селі Первомайське Миколаївського району від обстрілу спалахнула покрівля п'яти гаражів. Караул 16 ДПРЧ погасив полум'я на площі 80 квадратних метрів. Внаслідок обстрілу загинув чоловік та постраждала жінка, яка від госпіталізації відмовилась.

Нагадаємо, раніше під Миколаєвом українські захисники повернули контроль над 5 селами.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі загинув український військовий На Донбасі загинув український військовий
Сьогодні, 18 квітня, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», бойовики РФ обстріляли з автоматичних станкових гранатометів позиції українських захисників.
Стало відоме ім'я бійця, який сьогодні загинув на Донбасі Стало відоме ім'я бійця, який сьогодні загинув на Донбасі
Сьогодні, 18 квітня, внаслідок ворожих обстрілів на Донбасі загинув боєць ЗСУ Давід Шартава (David Shartava).
На Донбасі через осколкове поранення загинув український військовий На Донбасі через осколкове поранення загинув український військовий
Сьогодні, 22 квітня, під час обстрілів на Донбасі загинув український військовий.
Loading...
Load next