СБУ запобігла теракту в Запоріжжі та затримали виконавця (відео)

СБУ запобігла теракту в Запоріжжі та затримали виконавця (відео)

У Запоріжжі співробітники Служби безпеки України запобігли теракту та затримала його виконавця. Про це 12 травня повідомив речник СБУ Артем Дехтяренко.

За словами речника, затримали мешканця Дніпра, 1966 року народження.

Він хотів посіяти хаос та паніку у Запоріжжі і для цього спланував злочин на об’єкті масового скупчення людей у центрі міста. Вибуховий пристрій виготовив сам і замаскував його під милицю. Він вмонтував у її порожнину піропатрон, вибухову речовину, а для посилення ефекту ураження – начинив вибухівку елементами вражаючої дії: цвяхами та болтами, – каже Артем Дехтяренко.

Щоб "заплутати сліди", чоловік за два дні до запланованої дати теракту прибув у Запоріжжя із західного регіону.

СБУ затримала його у "підпільному" помешканні, вибухівку знешкодили.

Тривають слідчо-оперативні дії, затриманий дає покази, відпрацьовується версія причетності російських спецслужб до підготовки злочину.

Нагадаємо, що в Новгороді-Сіверському внаслідок авіаудару 3 людини загинули та 12 травмовані, – ДСНС (фото).

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією
Від сьогодні, 14 квітня, Служба безпеки України розпочинає масштабні антитерористичні навчання на Харківщині, поблизу українсько-російського кордону.
Через російську агресію, СБУ перевала усі свої підрозділи в режим підвищеної готовності Через російську агресію, СБУ перевала усі свої підрозділи в режим підвищеної готовності
Співробітників Служби безпеки України перевели у режим підвищеної готовності в усіх областях України. Таке рішення зумовлене агресією Російської Федерації на Сході країни.
На Луганщині бойовики обстріляли співробітників СБУ (фото) На Луганщині бойовики обстріляли співробітників СБУ (фото)
Бойовики обстріляли оперативно-слідчу групу СБУ на Луганщині, вони використовували заборонені міномети. Усі члени оперативно-слідчої групи СБУ залишилися в живих.
Loading...
Load next