"Єдине, що тримає ворожу армію "в тонусі": серед російських загарбників в Україні повно наркоманів (аудіо)

"Єдине, що тримає ворожу армію "в тонусі": серед російських загарбників в Україні повно наркоманів (аудіо)

СБУ перехопило розмову в якій російський окупант просить дружину замовити наркотики та алкоголь для командира та підрозділу. На купівлю таких товарів в одному із підрозділів ворога навіть є "общак"

Про це інформує у фейсбуці Служба безпеки України.

Попроси у Гурдина, чтоб он забрал наркоту и свою тоже сюда привез! Наркоту, которую нам выдали. Чтоб он забрал и свою тоже привез, – просить дружину окупант.

Жінка у відповідь: "Надеюсь, это не тебе". Ворог заперечив і сказав, що то для командира: "Ему попозже командир 5 тыс. скинет".

Вживання та розповсюдження наркотиків на фронті для росіян вже звична справа, розповідає сам окупант: "У нас кто-то здесь наркоту про*бал и теперь нах*й все считают".

Також загарбник нагадав дружині про необхідність передати алкоголь: "Если на коньяк не хватит, то пусть он с тех денег возьмет".

Серед російських загарбників в Україні повно наркоманів. Деякі із них займають керівні посади і вимагають від підлеглих діставати для них наркотики. Судячи з усього, це єдине, що тримає ворожу армію "в тонусі" на війні в Україні, — коментують цю ситуацію в СБУ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що росіяни продовжують стріляти собі по ногах, аби живими повернутися з війни.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

 

Loading...
Load next