Військова контррозвідка СБУ зірвала спецоперацію фсб із дискредитації ОБСЄ (відео)

Військова контррозвідка СБУ зірвала спецоперацію фсб із дискредитації ОБСЄ (відео)
Таким чином, рф мала намір скомпрометувати Моніторингову місію ОБСЄ в Україні.

Служба безпеки встановила, що спецслужби рф провели серію провокацій у тимчасово окупованих районах півдня та сходу України. Ворог планував зробити постановочні сюжети для ЗМІ, щоб звинуватити працівників ОБСЄ у нібито шпигунстві на користь СБУ, скомпрометувати Місію та поставити під сумнів її об’єктивність. 

Про це повідомляє СБУ, передає ПравдаТУТ News.

Таким чином, рф мала намір скомпрометувати Моніторингову місію ОБСЄ в Україні і поставити під сумнів її об’єктивність і незалежність від стороннього впливу.  Для збору «доказової бази» загарбники незаконно вдиралися до помешкань працівників ОБСЄ та «вибивали» з них компрометуючу інформацію.

Так, у тимчасово окупованому Херсоні співробітники фсб, представляючись працівниками СБУ, під відеозапис змусили працівника моніторингової Місії ОБСЄ підписати «угоду про негласну співпрацю».

Ще кількох працівників Місії окупанти затримали і намагалися скомпрометувати. 

А з 16 по 23 травня співробітники фсб, погрожуючи вбивством, змусили працівників місії на камеру «свідчити» про пограбування офісу нібито українськими правоохоронцями. Хоча рашисти до того 5 разів приїздили та грабували його.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією
Від сьогодні, 14 квітня, Служба безпеки України розпочинає масштабні антитерористичні навчання на Харківщині, поблизу українсько-російського кордону.
Росія стягує свої війська для того, аби Україна визнала окупацію Донбасу Росія стягує свої війська для того, аби Україна визнала окупацію Донбасу
В Офісі Президента назвали головну мету стягування військ Російської Федерації до українсько-російських кордонів. Цим самим Росія намагається змусити українську владу визнати незаконну окупацію частини Донецької і Луганської областей.
Через російську агресію, СБУ перевала усі свої підрозділи в режим підвищеної готовності Через російську агресію, СБУ перевала усі свої підрозділи в режим підвищеної готовності
Співробітників Служби безпеки України перевели у режим підвищеної готовності в усіх областях України. Таке рішення зумовлене агресією Російської Федерації на Сході країни.
Loading...
Load next