СБУ отримала доступ до методичок спецслужб рф про "правильне висвітлення спецоперації" (відео)

СБУ отримала доступ до методичок спецслужб рф про "правильне висвітлення спецоперації" (відео)

СБУ отримала доступ до пропагандистських методичок російських спецслужб про "правильне висвітлення спецоперації" в Україні. Про це йдеться в повідомленні на офіційному Telegram-каналі Служби безпеки України.

Співробітники 5-го відділу фсб визнають у своїх документах, що населення росії досі не розуміє, чому війна була єдино можливим способом "вирішення цілей рф". Тож намагаються знайти нові аргументи, щоб пояснити це, і виправдати злочини російських військових. Щоб змінити ситуацію, на думку російських спецслужб, треба створювати більше роликів про "гєроєв асвабадітєлєй", порятунок тварин, возз’єднання розлучених сімей, – йдеться в повідомленні СБУ.

Крім того, на українських територіях окупанти планують "в умовах заборони російського телерадіомовлення запустити проєкти нових медіа і реальні сітки агітаторів".

Нагадаємо, що неспокійна ніч: ракетні удари по Києву, обстріли Сєвєродонецька, Дружківки.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією
Від сьогодні, 14 квітня, Служба безпеки України розпочинає масштабні антитерористичні навчання на Харківщині, поблизу українсько-російського кордону.
Через російську агресію, СБУ перевала усі свої підрозділи в режим підвищеної готовності Через російську агресію, СБУ перевала усі свої підрозділи в режим підвищеної готовності
Співробітників Служби безпеки України перевели у режим підвищеної готовності в усіх областях України. Таке рішення зумовлене агресією Російської Федерації на Сході країни.
На Луганщині бойовики обстріляли співробітників СБУ (фото) На Луганщині бойовики обстріляли співробітників СБУ (фото)
Бойовики обстріляли оперативно-слідчу групу СБУ на Луганщині, вони використовували заборонені міномети. Усі члени оперативно-слідчої групи СБУ залишилися в живих.
Loading...
Load next