"Ми вас ненавидимо": рашисти вдарили ракетою по СТО в Дніпрі, під завалами люди

"Ми вас ненавидимо": рашисти вдарили ракетою по СТО в Дніпрі, під завалами люди

Російські окупанти вдарили ракетою по СТО у Дніпрі.

Про це у Telegram повідомив мер Борис Філатов.

Щойно російські виродки влупили ракетою в СТО "Автодизель". Найкраще СТО, де всі дніпряни ремонтували свої дизельні автомобілі. У тому числі і я. ... Жодних військових, жодної зброї, жодної техніки. Нічого! Звичайні прості дніпряни, слюсарі та трудяги перебувають зараз під завалами. Рятувальники гасять пожежу, - йдеться в повідомленні.

Своєю чергою внаслідок ракетного удару по Миколаєву пошкоджено військовий об'єкт, центральний міський стадіон та соціальну інфраструктуру.

Про це повідомляє пресслужба облдержадміністрації у Фейсбуці з посиланням на військову комендатуру оборони міста Миколаєва.

28 червня Миколаїв та передмістя зазнали масованого ракетного обстрілу з берегового ракетного комплексу «Бастіон», що рашисти розташували на окупованій Херсонщині, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що пошкоджено міський стадіон, об’єкт військової інфраструктури та соціальні й сільськогосподарські об’єкти. Попередньо – жертв немає.

За словами міського голови Миколаєва Олександра Сєнкевича, одна ракета впала на нещодавно відремонтований міський стадіон, утворивши вирву глибиною 5 і діаметром у 15 метрів.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Миколаїв наш: ППО відбила атаки на місто Миколаїв наш: ППО відбила атаки на місто
 25 лютого в Генеральному штабі Збройних сил повідомили, що російські окупанти намагаються обійти Херсон та здійснити наступ на Миколаїв.
Loading...
Load next