На Зміїному продовжується знищення ворожої техніки

На Зміїному продовжується знищення ворожої техніки

У Чорному морі продовжується операція на острові Зміїному, до списку ураженого озброєння росіян додався ще один зенітний ракетно-гарматний комплекс "Панцир-С1". Про це повідомляє ОК "Південь" та речник Одеської ОВА Сергій Братчук.

Найголовніші новини приходять до нас з острова Зміїного. Там дух Змієбаївки, звичайно, ми говоримо перш за все про Збройні сили нашої держави, просто смажить орків. Є ще одне підтвердження - підтвердження того, що знищено зенітний гарматно-ракетний комплекс "Панцир-С1", - сказав Братчук у відеозверненні у Telegram, наголосивши на дотриманні режиму інформаційної тиші.

На це ж вказали в ОК "Південь" у Facebook, зазначивши, що "у Чорному морі продовжується операція на острові, вже є підтвердження враження ще одного зенітного гарматно-ракетного комплексу "Панцир-С1".

Постачання озброєння на Зміїний для ворога стало дуже проблематичним, - додав Братчук.

В ОК "Південь" також повідомили, що корабельне угруповання противника не має змін складу за кількістю та спорядженістю ракетами.

На двох ракетних кораблях 16 крилатих "Калібрів", 1 ВДК створює ілюзію імовірності десанту, - зазначили в командуванні.

Нагадаємо, що російсько-українська війна: наші військові відбили штурм окупантів у напрямку Вуглегірської ТЕС.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Окупанти обстріляли українських військових під Горлівкою: є поранені (відео) Окупанти обстріляли українських військових під Горлівкою: є поранені (відео)
Поблизу Горлівки увечері 17 квітня та вночі на 18 квітня російські війська використовували гранатомети та стрілецьку зброю проти ЗСУ.
ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії
Командувач Об'єднаних сил ЗС України Сергій Наєв повідомив, що щотижня українські військові проходять тренування і навчання. Зокрема такі навчання зараз відбуваються на полігонах Херсонщини.
Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР» Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР»
До того ж, український військовослужбовець придбав, носив і зберігав за місцем проживання вогнепальну зброю та бойові припаси без дозволу.
Loading...
Load next