"Запросив посадку на борту «Москви»": ЗСУ збили російський гелікоптер “Алігатор” (відео)

"Запросив посадку на борту «Москви»": ЗСУ збили російський гелікоптер “Алігатор” (відео)

Намагаючись знизити інтенсивність ракетно-артилерійського вогню Збройних сил України по острову Зміїний, росіяни двічі вночі 29 червня атакували чорноморське узбережжя на півдні Одещини винищувачами Су-35. Ворожі літаки випустили три ракети Х-31Д. Втрат та руйнувань не зафіксовано.

Українські військові у середу, 29 червня, збили над Чорним морем російський гелікоптер Ка-52, що підлітав до острова Зміїний. Про це повідомило оперативне командування “Південь”.

Напередодні один із чотирьох гелікоптерів Ка-52, що увечері підлітав до Зміїного, дістав пошкодження та впав у море між островом Зміїним та Одеським газоконденсатним родовищем. Рашисти намагалися організувати пошуково-рятувальну операцію. Але гелікоптер запросив посадку на борту «Москви», – ідеться в повідомленні.

 

Нагадаємо, раніше наші військові збили вертоліт Мі-35М.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Російсько-українська війна: обстановка на півдні країни (відео) Російсько-українська війна: обстановка на півдні країни (відео)
Загальні втрати ворога лише за ніч склали 22 рашисти і 3 одиниці техніки.
росія додала сили на сході та півдні України, — Міноборони США росія додала сили на сході та півдні України, — Міноборони США
Крім того, у Сполучених Штатах вірять, що Росія вчиться з їхніх невдач на півночі України.
Loading...
Load next