Полонений окупант розповідає про те, як обстрілював мирних людей у Маріуполі та чому вторгся до України (відео)

Полонений окупант розповідає про те, як обстрілював мирних людей у Маріуполі та чому вторгся до України (відео)

Служба безпеки України продовжує розслідувати злочини рашистів. Цього разу історія від загарбника про події у Маріуполі.

Як зізнається СБУ загарбник, командири казали, що треба діяти на випередження, бо їм відома навіть дата «нападу» нашої держави на рф - 26 лютого.

23 числа одержали наказ про висадку на території України. 24 лютого висадились. Аргументували це тим, що 26 лютого Україна мала напасти на нас. І що цією висадкою ми припинили напад, - розповідає він слідчим СБУ.

Щоправда, після того, як окупант потрапив у полон, він «різко» змінив своє ставлення. Уродженець Криму, як і багато солдатів до нього, говорить СБУ, що нібито «не знав» куди вони їдуть і які саме об’єкти обстрілюють.

Коли їх повернули до місця дислокації у березні, його взвод у повному складі підписав рапорти-відмови від участі у «спецоперації». Але командування їх проігнорувало і знову відправило в Україну.

І вже після цього солдат, який нібито «відмовився» продовжувати війну – здійснив по українському Маріуполю близько 400 мінометних обстрілів! І знову ж таки - «нічого не знав» про це.

Нам давали координати, ми по них працювали. Випустили по всьому місту близько 400 хв., - розповідає окупант.

Наразі правдивість його свідчень перевіряють співробітники СБУ. Уся інформація від «асвабадітєля» детально вивчається і буде долучена до кримінального провадження за фактом російської агресії проти України та використана у міжнародних судових інстанціях.
 

Нагадаємо, що російсько-українська війна: білорусь продовжила мобілізаційні навчання біля кордону з Україною.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Loading...
Load next