Перетворила землю на сміттєзвалище: на Львівщині судитимуть директорку санаторію (відео)

Перетворила землю на сміттєзвалище: на Львівщині судитимуть директорку санаторію (відео)
Жінка забруднювала земельну ділянку у Трускавці речовинами і відходами, шкідливими для життя, здоров'я людей та довкілля.

Збитки державі майже на 70 мільйонів гривень: керівницю підприємства, причетну до забруднення земельної ділянки у Трускавці речовинами і відходами, шкідливими для життя, здоров'я людей та довкілля судитимуть на Львівщині.

Як встановили правоохоронці, директорка оздоровчо-профілактичного комплексу одного із санаторіїв Трускавця протягом 2020-2021 років давала вказівки підлеглим вивозити тверді побутові відходи на прилеглу земельну ділянку по вулиці Суховоля, яка налжить до земель оздоровчого призначення, площею в понад 700 квадратних метрів.

Слідчі повідомили зловмисниці про підозру. Їй може загрожувати до п’яти років позбавлення волі. Обвинувальний акт уже скерували на розгляд суду.  

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Львівська область переходить у «червону зону» (інфографіка) Львівська область переходить у «червону зону» (інфографіка)
З 30 жовтня до "червоної" зони епіднебезпеки переходять Житомирська, Івано-Франківська, Київська, Луганська, Хмельницька, Чернігівська і Львівська області.
"Червона зона" у Львові: як житиме місто з 30 жовтня (інфографіка) "Червона зона" у Львові: як житиме місто з 30 жовтня (інфографіка)
Відповідне рішення прийняла міська комісія ТЕБ і НС на засіданні 28 жовтня, повідомив на брифінгу мер Львова Андрій Садовий.
У  Львівській області помер герой АТО та ООС У Львівській області помер герой АТО та ООС
24 жовтня на 38 році життя під час під час виконання обов'язків військової служби від серцевої недостатності помер учасник АТО, військовослужбовець 24 ОМБР Тарас Гургула.
Loading...
Load next