Ворог не захопив жодного метра нової території, — Синєгубов про лінію фронту у Харківській області

Ворог не захопив жодного метра нової території, — Синєгубов про лінію фронту у Харківській області

Останнім часом росіяни не змогли просунутися в Харківській області, повідомив голова ОВА Олег Синєгубов. Про це він сказав в ефірі телемарафону 10 липня, відео опубліковано у Telegram Синєгубова.

Лінія фронту не змінилася. Ворог не захопив жодного метра нової території. Навпаки, наші Збройні сили намагаються й надалі звільняти наші населені пункти, – сказав Синєгубов.
 

За словами Синєгубова, активні бойові дії тривають на півночі, на північному сході області, на ізюмському напрямку, де ворог постійно атакує позиції українських військ, намагається їх проривати, проте зазнає втрат у живій силі та броньованій техніці і відступає на раніше зайняті позиції.

Водночас голова ОВА зазначив, що "ситуація в області, на жаль, стабільна – постійні обстріли населених пунктів". За його словами, по Харкову росіяни переважно завдають ракетних ударів, але з огляду на те, що від обласного центру до кордону з рф менше ніж 40 км, жителям варто за можливості намагатися перебувати у сховищі.

Час прильоту ракети складає від 30 до 40 секунд, тому часу, щоб людям укритися, занадто мало, – сказав Синєгубов.
 

Голова ОВА дав зрозуміти, що ЗСУ збивають частину ракет, які ворожі війська випускають по Харкову та області з території рф.
 

Та кількість ракет, яка до нас прилітає, не дорівнює тій кількості ракет, яка випущена з території російської федерації. Наші Збройні сили працюють, щоб якомога менше до нас прилітало ракет, – сказав чиновник.

Нагадаємо, раніше у Харкові заявили про новий ракетний удар окупантів.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Вони відчували себе там царями": на Донбасі затримали проросійського бойовика "ДНР" (відео) "Вони відчували себе там царями": на Донбасі затримали проросійського бойовика "ДНР" (відео)
Проросійський бойовик розкаявся та запевнив, що нікого не вбив під час перебування у рядах бойовиків. Так, він зізнався, що хотів би позбутися наркозалежності та почати нове життя з сім'єю.
Втрати рашистських окупантів на сімнадцятий день війни (відео) Втрати рашистських окупантів на сімнадцятий день війни (відео)
Вони зростають і зростатимуть далі.
Loading...
Load next