Ракетний удар по Вінниці: знищено один з медцентрів, відомо про 20 загиблих ОНОВЛЕНО

Ракетний удар по Вінниці: знищено один з медцентрів, відомо про 20 загиблих ОНОВЛЕНО
Серед загиблих двоє дітей.

Через ракетний удар по Вінниці серед іншого знищено один з медцентрів. Про це повідомляє голова Нацполіції Ігор Клименко.

Прильоти по Вінниці. Інформація станом на 13:00. Загинуло 12 осіб. Близько 90 потерпілих звернулися за допомогою до медичних закладів, приблизно пів сотні з них у важкому стані. Встановлено, що знищено також приміщення одного із медичних центрів, - повідомив Клименко у Facebook.

У МВС уточнили, що внаслідок ракетного удару окрім будинку побуту "Ювілейний", також частково зруйновано медично-діагностичний центр. І оприлюднили відео.

Поліція у Вінниці розгорнула мобільний пункт для звернень громадян (вул. Замостянська, 37) та відкрила гарячі лінії для пошуку зниклих осіб.

14:00: Наразі відомо про 20 загиблих через ракетний удар по місту, серед них троє дітей. 90 людей звернулися про допомогу до медичних закладів, – написав Тимошенко.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Чоловік займається обміном валют: на Вінничині поліція розшукує зниклу сім'ю (фото) Чоловік займається обміном валют: на Вінничині поліція розшукує зниклу сім'ю (фото)
Востаннє автомобіль родини, який наразі знаходиться на литовській реєстрації, камери відеоспостереження зафіксували на Житомирській трасі.
На Вінничині СБУ викрила підприємство, яке щомісяця закопувало по 500 тонн відходів з токсинами (відео) На Вінничині СБУ викрила підприємство, яке щомісяця закопувало по 500 тонн відходів з токсинами (відео)
СБУ викрила керівництво одного із Вінницьких підприємств на незаконному захороненні промислових відходів, які містять в собі небезпечні токсичні речовини.
СБУ викрила підпільні "call-центри", які щомісяця грабували українців на понад 7 мільйонів СБУ викрила підпільні "call-центри", які щомісяця грабували українців на понад 7 мільйонів
У Вінниці Служба безпеки України викрила масштабну схему підпільних "call-центрів", які щомісяця завдяки віртуальним "брокерським послугам" ошукували українців на 7 мільйонів гривень.
Loading...
Load next