"Мочимо русню": ЗСУ знищили шістдесят солдатів армії рф в окупованій Білогорівці (відео)

"Мочимо русню": ЗСУ знищили шістдесят солдатів армії рф в окупованій Білогорівці (відео)

У тимчасово окупованій Білогорівці Луганської області бійці харківського підрозділу Kraken знищили шістдесят окупантів, п'ять одиниць техніки супротивника і полонили двох російських солдатів. Про це повідомляє підрозділ ЗСУ.

Зазначається, що українські військові 12 липня здійснили підготовку артобстрілів по позиціях, техніці та базі окупантів на Донбасі.

На відео показали кадри вогневого нальоту по підрозділам армії рф за 13 липня та першої перестрілки бійців ЗСУ на вулицях окупованої Білогорівки.

На кадрах також показано втечу солдатів 24-ї окремої гвардійської бригади спецпризначення армії рф після вогневого нальоту наших бійців та захоплення в полон двох окупантів.

У підрозділі додали, що бійці з Kraken до повномасштабного вторгнення росії не воювали, а зараз показують високий рівень злагодженості і беруть у полон російських військових.

 

Нагадаємо, раніше на Запоріжжі ЗСУ збили два ворожі літаки Су-25.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії
Командувач Об'єднаних сил ЗС України Сергій Наєв повідомив, що щотижня українські військові проходять тренування і навчання. Зокрема такі навчання зараз відбуваються на полігонах Херсонщини.
Loading...
Load next