"Бучанські кати": Центр національного спротиву отримав дані про уссурійську десантно-штурмову бригаду (фото)

"Бучанські кати": Центр національного спротиву отримав дані про уссурійську десантно-штурмову бригаду (фото)
Рашисти не зможуть уникнути покарання, адже цивілізований світ розуміє масштаб трагедії та обов'язково притягне до відповідальності винних у скоєному.

Центр національного спротиву отримав персональні дані російських воєнних злочинців 83 окремої десантно-штурмової бригади, що дислокується в уссурійську приморського краю рф, які причетні до звірств у Бучі. Повідомив сайт "Центр національного спротиву".

Деякі військові рф можуть вірити, що вони зможуть уникнути публічності та відповідно покарання. Але досвід розслідування катастрофи МН17 показав інше.

Фото: ЦНС

Деяку інформацію стосовно командирів та безпосередніх виконавців атаки проти авіалайнеру надали деякі російські військові, що вирішили скористатися програмою захисту свідків, яку запропонували Нідерланди у партнерстві з іншими європейськими країнами.

Вочевидь, вони зрозуміли, що рано чи пізно міжнародне розслідування зможе розкрити всі деталі катастрофи, а тому краще перебувати в статусі свідка аніж обвинуваченого.

Напевно, така сама логіка була у деяких небайдужих військовослужбовців 83 окремої десантно-штурмової бригади (військова частина 71289, пункт постійної дислокації – місто Уссурійськ Приморського краю).

Нещодавно на адресу Центру національного спротиву був надісланий цілий масив даних про військових з цієї частини. Разом з іншими підрозділами ця бригада брала участь в наступі на Київську область в лютому 2022 року і встигла "засвітитися" в Бучі.

Фото: ЦНС

Тепер ЦНС має у своєму розпорядженні різні матеріали – фотографії, паспорти, службові посвідчення, адреси та фото місць проживання, фінансові документи. При чому не лише самих військових, а й членів їхніх сімей. Також є і багато службової інформації, як-от накази, інструкції, списки особового складу, відомості тощо.

Зазначається, що зараз вже завершено перевірку  вірогідністі надісланих даних. І тепер ЦНС розпочинає серію публікацій цих даних. 

Фото: ЦНС

Тут є і заявки на оформлення службових закордонних паспортів для відрядження підрозділів у відрядження до Сирії.

Тепер ЦНС знає зокрема і склад родин десантників 83-ї бригади.

Фото: ЦНС

Є фото особового складу, їх дуже багато. При чому не лише для документів, а й наприклад, для стенду, на який дуже хотів потрапити командир 2-ї гаубичної артилерійської батареї гаубичного артилерійського дивізіону гвардії капітан Хрюнов Валерій Валерійович. До речі, 1 липня 2016 року він  одружився. Але, схоже, що гірко йому буде не від одруження.

Нагадаємо, що у Харкові порушник комендантської години мав карту з відмітками розташування адмінбудівель.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

 

Loading...
Load next