У Волинській області ЗСУ збили ворожі БПЛА: є загиблий і поранені

У Волинській області ЗСУ збили ворожі БПЛА: є загиблий і поранені

У понеділок, 25 липня, військові Збройних сил України збили у Волинській області два ворожі безпілотники. Внаслідок падіння уламків однієї з зенітних ракет загинула одна людина, є також поранені.

Про це повідомив у Telegram-каналі глава Волинської обласної військової адміністрації Юрій Погуляйко. Він не уточнив, чи це були російські дрони, чи вони належать сусідній з областю Білорусі.

25 липня на Волині було чутно вибухи. Це робота протиповітряної оборони. Зокрема, військові збили два БПЛА. Уламки одного з них пошкодили приватні будинки, – написав він.

Незабаром офіційну інформацію оприлюднили у Повітряному командуванні "Захід". Уточнили, що на будинок впали уламки ракети.

25 липня на північно-західному напрямку було виявлено два ворожі БПЛА, які перетнули повітряний простір України з боку Білорусі і здійснювали повітряну розвідку об'єктів у Волинській області. На перехоплення БПЛА було піднято винищувач, також спрацювала українська система протиповітряної оборони, – відзвітували захисники.

Одна людина загинула, кілька поранених було доставлено до лікарні.

За даними місцевих Telegram-каналів, загиблому чоловікові було 66 років. Також повідомляється, що опіки дістали діти. Зазначається, що спалахнула пожежа, яка перекинулася на кілька будинків.

Нагадаємо, раніше у Тихановської повідомили про активну підготовку до вступу у війну проти України.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі загинув український військовий На Донбасі загинув український військовий
Сьогодні, 18 квітня, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», бойовики РФ обстріляли з автоматичних станкових гранатометів позиції українських захисників.
На Донбасі через осколкове поранення загинув український військовий На Донбасі через осколкове поранення загинув український військовий
Сьогодні, 22 квітня, під час обстрілів на Донбасі загинув український військовий.
Loading...
Load next