Росія готує ще одне ударне угруповання проти України – ГУР

Росія готує ще одне ударне угруповання проти України – ГУР
Вже понад 40 500 російських солдатів "на концерті Кобзона".

Через нестачу живої сили для ведення бойових дій в Україні російські військові готують третій окремий армійський корпус, який формують в західному військовому окрузі рф. Повідомляє пресслужба ГУР з посиланням на представника розвідки Вадима Скібіцького

За підтвердженими даними, на середину липня було сформовано 8 батальйонів. Це не достатньо для рф. Ці батальйони формувалися абияк. До їх складу набирали будь-кого. Тому для ведення бойових дій, росія прийняла рішення формувати третій окремий армійський корпус. Зараз він проходить формування в західному військовому окрузі, - заявив Скібіцький.

Представник розвідки уточнив, що росіяни планують сформувати корпус до середини серпня.

Також за даними розвідки в російських підрозділах катастрофічна нестача офіцерських кадрів. Цю проблему планується вирішити, у тому числі шляхом формування армійського корпусу.

Скібіцький додав, що план прихованої мобілізації в росії не вдався.

Нагадаємо, що масштабна повітряна тривога: Миколаїв обстріляли касетними снарядами (оновлено).

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Глава української воєнної розвідки попередив про "справжнє пекло" для росіян Глава української воєнної розвідки попередив про "справжнє пекло" для росіян
Він також додав, що одним із важливих завдань української воєнної розвідки є організація партизанського руху в тилу противника.
Loading...
Load next