На Донбасі ЗСУ знищили російську терористку

На Донбасі ЗСУ знищили російську терористку

На Донбасі ліквідували терористку Ольгу Качуру на прізвисько "Корса".

До 2014 року служила в міліції Горлівки, потім перейшла на бік росії і приєдналася до формувань бойовика Ігоря Безлера. Про це повідомив журналіст Денис Казанський у Telegram.

Смерть Качури підтвердив призначений окупантами гауляйтер Горлівки Іван Приходько.

Жінка командувала дивізіоном реактивних систем залпового вогню "Град". Винна в обстрілі міст Донбасу та загибелі мирних жителів. Заочно її засудили до 12 років.

Незрозуміло тільки, чиє фото виставив Приходько у пості. Адже у житті Корса виглядала зовсім не так, – додав Казанський.

Своєю чергою українські морські піхотинці влаштували засідку окупантам на Донеччині. Знищено військову техніку та півтора десятка росіян.

Про це пише пресцентр Військово-морських Сил.

Бійцям вдалося знищили дві бойові машини піхоти, один танк, 15 російських армійців. Трьох окупантів взяли в полон.

На Херсонщині українські захисники підбили ворожий танк і полонили ще двох росіян.

Важливо, що майже усі полонені це примусово мобілізовані з так званої "днр", що в черговий раз демонструє усі "переваги" життя під російською окупацією, — зазначили у ВМС.

Нагадаємо, раніше ЗСУ відбили окупантів на трьох напрямках.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Росія стягує свої війська для того, аби Україна визнала окупацію Донбасу Росія стягує свої війська для того, аби Україна визнала окупацію Донбасу
В Офісі Президента назвали головну мету стягування військ Російської Федерації до українсько-російських кордонів. Цим самим Росія намагається змусити українську владу визнати незаконну окупацію частини Донецької і Луганської областей.
Росія  з 23 квітня почне відводити свої війська від українських кордонів Росія з 23 квітня почне відводити свої війська від українських кордонів
Вже від завтра, 23 квітня, Російська Федерація завершує військові навчання у Південному та Західному військових округах, що поблизу кордону з Україною.
СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією
Від сьогодні, 14 квітня, Служба безпеки України розпочинає масштабні антитерористичні навчання на Харківщині, поблизу українсько-російського кордону.
Loading...
Load next