У міст дамби в Новій Каховці поцілили, пересуватися ним неможливо - ОК "Південь"

У міст дамби в Новій Каховці поцілили, пересуватися ним неможливо - ОК "Південь"

Українські військові поцілили в міст дамби в Новій Каховці на Херсонщині, він більше не функціонує. Про це повідомляє оперативне командування "Південь".

В рамках виконання ракетно-артилерійськими підрозділами вогневих завдань забезпечено ураження автомобільного мосту дамби Нової Каховки із контрольним виключенням використання його за призначенням, - повідомили в ОК "Південь" у Facebook.

Цей міст називають одним із ключових у регіоні для пересування окупантів.

12 серпня біля Каховської ГЕС чули вибухи, повідомляли про величезний клуб диму на мосту.

Нагадаємо, що російсько-українська війна: ЗСУ відбили штурм окупантів на трьох напрямках.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
На Херсонщині виявили наркоплантації із коноплею на мільйони гривень (фото) На Херсонщині виявили наркоплантації із коноплею на мільйони гривень (фото)
У херсонській області поліцейські виявили дві теплиці в яких вирощували коноплю. Вартість вилученого товару – близько 5 мільйонів гривень.
У Дніпрі поліцейські врятували життя жінці, яка намагалась скоїти самогубство У Дніпрі поліцейські врятували життя жінці, яка намагалась скоїти самогубство
У Дніпрі 55-річна жінка повідомила в поліцію, що збирається стрибнути з Центрального мосту. Жінку вдалось врятувати трьом патрульним, один з них у момент стрибка встиг схопити самогубцю та цим самим врятувати їй життя.
Loading...
Load next