СБУ зібрала підбірку нових «лайфхаків», які рашисти використовують заради втечі додому (аудіо)

СБУ зібрала підбірку нових «лайфхаків», які рашисти використовують заради втечі додому (аудіо)

Останнім часом перехоплення СБУ свідчать, що окупанти деморалізовані та вважають війну в Україні справжнім пеклом. У частини з них переважають думки: як втекти додому. І вони, не приховуючи, обговорюють це з родичами.

Серед найпоширеніших "лайфхаків"  втечі:

  • «включить васю»;
  • зламати руку, зіскочивши п’яним з танку;
  • самостріл на марші.

Перехоплена розмова СБУ підтверджує деморалізованість війська росії. Так мати ділиться із сином «афганським» дідовим рецептом, як симулювати психічний розлад: 

Іди в медпункт, кажи, що мене сильно болить голова, тисне там на вуха, мені здається, що зі мною хтось розмовляє, я вночі прокидаюсь, і... натягувати каску на очі, зрозумів?.. Дайте мені якусь річ. таблетку, мені погано, у мене сильно болить голова, коротше, щоб ти, типу, включав васю.

А ось іншому «герою» друг запропонував безболісно зламати руку:

Нажрись і з танка пізд#нись. Головне, щоб шию не зламав. Прямо руками вперед... Стригай, як щучкою у воду. Головне, бл#, обидві не зламай....

Та найбільш «винахідливими» виявилися контрактники елітної «краснознаменной» 39-ї окремої мотострілкової бригади. Вони просто на марші прострілювали один одному м’які частини тіла, щоб не було наслідків для здоров’я.

До слова, це не допомогло їм повернутися додому. Їх підлікували і знову відправили у підрозділ. Натомість їхньому командиру довелося перед командуванням пояснювати такі «доблесні» і прицільні поранення своїх підлеглих.

Ми підтримуємо будь-яке скорочення армії окупантів. І все ж СБУ нагадує про ще один не травматичний спосіб втекти з війни: зателефонувати на гарячу телефонну лінію 2402, можна здатися в полон та зберегти своє життя і, зрештою, повернутись додому, додали у службі.

Нагадаємо, що російсько-українська війна: ЗСУ відбили штурм окупантів на трьох напрямках.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Loading...
Load next