Гаряча ніч в Криму: що відбулося в Керчі та Севастополі (відео)

Гаряча ніч в Криму: що відбулося в Керчі та Севастополі (відео)
Повідомляють про вибухи в районі аеродрому Бельбек у Севастополі.

У Севастополі ввечері, 18 серпня, пролунали вибухи в районі російського військового аеродрому «Бельбек» - це найбільша авіабаза окупантів на півострові.

У телеграм-каналі "Кримський вітер" повідомили, що кілька жителів Севастополя розповіли про «звуки вибухів та стрілянину». Усі вони проживають за кілька кілометрів від військового аеродрому «Бельбек».

Терорист Ігорь Стрєлков-Гірків підтвердив удар по аеродрому Бельбек і повідомив про пожежу.

Водночас так званий  "губернатор" Севастополя Міхаіл Развожаєв повідомив, що це місцева ППО збила БПЛА.

Нещодавно в районі аеропорту Бельбек засобами ППО за попередніми даними було збито безпілотний літальний апарат. Жодних пошкоджень немає. Ніхто не постраждав, — зазначив він.

А що в Керчі?

Місцеві жителі також повідомляли про звуки вибухів та спалахи у небі. Так званий "радник голови" окупованого Криму Олег Крючков заявив, що люди чули звук роботи систем ППО. Втім він не пояснив, чому саме протиповітряна оборона спрацювала.

Своєю чергою, так званий член головної ради «військово-цивільної адміністрації Запорізької області» Володимир Рогов заявив, що у районі Керчі збили безпілотник.  

Радіо Свобода, опираючись на повідомлення місцевих в соціальній мережі "Вконтакте", зазначили:

За даними із соцмереж, перші гучні вибухи «вся Керч почула» о 20:42. У людей затремтіли шибки, спрацювали сирени автомобілів. Керчани почали писати, що бачили у небі світлу димову смугу.

До слова зазначимо, що у Криму минулої ночі вперше лунав сигнал повітряної тривоги.

І ще Бєлгород?

Так, ніч була багатою на бавовну. Адже крім вибухів в тимчасово окупованому Криму, у районі села Тимоново та Старом Осколє Бєлгородської області вибухнув склад боєприпасів. 

Про пожежу повідомив губернатор Білгородської області РФ В'ячеслав Гладков. За його словами, постраждалих та загиблих не було, а причину загоряння "з'ясовують".

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Удари по Джанкою порушили логістику постачання зброї рф, — Інститут дослідження війни Удари по Джанкою порушили логістику постачання зброї рф, — Інститут дослідження війни
Вибухи на ворожій авіабазі біля окупованого Сімферополя пролунали 16 серпня.
Loading...
Load next