"Із контузією та пораненнями по всьому тілу": у Херсоні повідомили про стан гауляйтера Телегіна після замаху

"Із контузією та пораненнями по всьому тілу": у Херсоні повідомили про стан гауляйтера Телегіна після замаху

Окупаційна влада підтвердила замах на так званого заступника голови департаменту внутрішньої політики Херсонської області Ігоря Телегіна. Внаслідок події помічник російських військ залишився живим. Про це в коментарі агентству ТАРС повідомив заступник глави адміністрації Херсонської області Кирило Стремоусов.

За словами Стремоусова, 58-річний Телегін отримав пошкодження внаслідок детонації саморобного вибухового пристрою (СВУ), при цьому колаборант залишився "живий-здоровий". "Замглави адміністрації" заявив, що над замахом на помічника окупантів працювали професіонали.

Водночас телеграм-канал "Обережно, новини" повідомив, що інцидент стався вчора близько 18:00 на вулиці Карбишева в Херсоні. Вибуховий пристрій потужністю 200 грамів тротилу було встановлено на узбіччі дороги.

Із контузією та пораненнями по всьому тілу його доставили в лікарню, де він зараз проходить лікування, — йдеться в публікації.

Нагадаємо, раніше у Херсоні пенсіонери переказали пенсію від рашистів на потреби ЗСУ.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Підірвались на власних мінах: на Донбасі загинуло четверо російський найманців Підірвались на власних мінах: на Донбасі загинуло четверо російський найманців
Російські окупанти стверджували, що їхній позиції обстріляли українські військові, однак згодом виявилось, що їхні "побратими" підірвались на власних же мінах.
Loading...
Load next