Близько 400 армійських машин рф виїхали з Криму в бік Херсона - Чубаров

Близько 400 армійських машин рф виїхали з Криму в бік Херсона - Чубаров

Вночі близько 400 армійських машин виїхали з російських військових частин навколо тимчасово окупованого Сімферополя, та колоною вирушили по Джанкойській трасі, у бік Херсона. Про це у своєму Telegram повідомив голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров.

Півтори години тому близько 400 армійських машин виїхали з російських військових частин навколо Aqmescıt/Сімферополя, та колоною вирушили по Джанкойській трасі, в сторону Херсона, – написав Чубаров близько опівночі.

Пізніше він додав, що станом на 23:54 продовжувалося формування нової колони біля Абдалу у Сімферополі з важких автомашин, танків, БТРів, які прибували зі сторони Феодосії.

Нагадаємо, що у повітря злетів боєкомплект з мелітопольськими окупантами.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Бойовики п'ять разів порушили "тишу" - ООС Бойовики п'ять разів порушили "тишу" - ООС
Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил немає.
Російські окупанти поранили на Донбасі двох захисників України Російські окупанти поранили на Донбасі двох захисників України
Один з українських військових, який дістав поранення наразі перебуває у стані середньої тяжкості.
Збільшення окупантів: Росія продовжує переміщувати свої бойові літаки до Криму (фото) Збільшення окупантів: Росія продовжує переміщувати свої бойові літаки до Криму (фото)
Російська Федерація й надалі продовжує збільшувати свою військову силу поблизу українсько-російських кордонів. Зокрема збільшується кількість авіації, яка була помічена у Криму та поблизу України.
Loading...
Load next