Рашисти 1 вересня у Маріуполі тероризують дітей на вході до школи, — Андрющенко

Рашисти 1 вересня у Маріуполі тероризують дітей на вході до школи, — Андрющенко

У Маріуполі в школі №41, де загарбники не спромоглися навіть засклити вибиті шибки, військові оточили будівлю і перевіряють на вході дитячі рюкзаки.


Маріуполь. Прямо зараз. Так виглядає початок навчального процесу в школі 41. Будівлю та вхід очеплено військовими. На вході перевіряють всіх, навіть дитячі рюкзаки. Людей майже немає. Як і ремонту - розбиті вікна затягнуті плівкою, - написав радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

Також у тимчасово окупованому Маріуполі окупанти планують знищити курган Дід — одну з головних пам’яток археології міста. Росіяни хочуть зробити це для забудови.

Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

За його словами, цей розлогий пагорб має висоту у шість 6 метрів, а його діаметр сягає 70 метрів. Курган Дід датують 5 тисячоліттям до нашої ери.

Росіяни планують забудову кургану, що повністю його знищить. Це ще один злочин проти людства з боку росії. Так нищиться історія України. Так нищиться історія світу, — написав радник мера. 

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в окупованому Маріуполі більшість громадян не братиме участь в так званому «референдумі».

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Loading...
Load next